雅虎贊助網站載入中...
雅虎贊助網站載入中...

尊貴會員
想 要 咩 菲 林 相 機 , 我 都 有 得 賣
██████████ LOMO 格格相機 █████ 防 水 相 機 ██████████
精華 0| 積分 9098| 帖子 9068| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-2-14| 狀態 離線
[把我隱藏]

賣埋聖誕唔再賣,,,
我要專心讀書,,,
考好會考

郵寄平3蚊 + 包郵

我賣相機,,一定賣出超過200部
係你信心之選

入數一定要有入數紙証明

我的好評網
http://www1.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=843238

推薦;;兩格相機! 真係超令

-lomo相機係要用菲林的

兩格$58@1

時尚趣味的兩格相機,以最簡約的科技實踐新鮮的LOMO攝影概念,
來自韓國 相機非常小巧,適合隨身攜帶
沒有對焦、光圈、快門上的限制,隨意一按就能把相片一分為二,
捕捉連環動態,最適合拍頑皮好動的小baby和家里的寵物寶貝,
隨心所欲,喜歡就拍,讓它留住你開心快樂的每個瞬間!

★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★  

三格 $58@1

三格鏡頭倒過來的"品"字狀排列,間潔的設計,機身小巧 簡單但極富創造力.
通過不同的拍攝方式,你會了解這個"小機器人"相機的無窮魅力:
.靜止拍攝,可獲得3格相同但略帶弧型的三格效果.
.動感拍攝,按住快門的同時迅速移動相機,體驗三格動畫效果
.旋轉拍攝,旋轉你手中的相機,會呈現與眾不同的三格表現方式.

鏡頭:F/8 28mm
快門速度:1/100秒
使用膠卷:135普通菲林(我有得賣 )
相機大小:92X62X33mm
材質: PVC

防水相機
黃、橙、綠、粉藍、粉紅、粉藍色  $55@1
紫,白 $65@1

此品並非一次性相機,全手動拍攝無需電池,無閃光燈,使用35mm普通菲林,任何沖嗮店都可沖洗

有多種拍攝方式,令你體驗超級動感的感覺:
1.固定相機,拍攝靜物
2.固定相機,拍攝動感的物體
3.轉動或移動相機,拍攝靜物
4.轉動或移動相機,拍攝動感的物體

郵寄平3蚊 + 包郵

相機
2格,3格LOMO相機 只售 $58 一部  
防水相機 只售 $55 / $65  一部

菲林

LOMO膠卷 富士FUJIFILM 135 100度負片  {可拍36張}
     負片彩色,比較好掌握,平時或初學者使用****推薦使用

膠卷出面賣到30-$40
我只係賣$22@1
             $60@3(平均$20@1)

買四送一  $92有五筒(平均$18@1)

一手交一手

如何裝菲林

1..如圖所示裝好菲林後,按箭頭方向撥動卷片輪,切記,以箭頭指示為准,否則容易損壞相機,直到撥不動為止。
2..通過取景器取景,拍攝物體須在取景框內,按下快門按鈕,一次拍攝完畢。
3..繼續撥動卷片輪,進行下次拍攝,當計數窗內出現“E/O”時即表示此相機內菲林拍攝完。
4..將相機媯嶊L倒回暗筒取出交沖曬店沖洗。
5..此相機最適用室外陽光下拍攝
6..防水相機可最深潛入水下3-4米拍照,水下需要使用高ISO(感光)度數的菲林,如400/800度菲林。
7..操作簡單、方便、無需專業知識、外觀時尚、即買即用

星期日mk mtr (12-1)集體交收
集體交收唔洗+車錢

郵寄平3蚊 + 包郵

車錢;;;

MTR      全線+ $6
西鐵      全線+ $8
火車,,馬鐵    +$10

訂單
★★★★★★★★★★★★★★
★3男id;
★電話(必留);
★要咩;
★面交地點/郵寄;
★唔好棄單啊;
★★★★★★★★★★★★★

集體交收唔洗+車錢

郵寄平3蚊 + 包郵

車錢;;;

MTR      全線+ $6
西鐵      全線+ $8
火車,,馬鐵    +$10

唔可以棄單,,,要的話留電話,
我係無msn,,要找我就打比我 (5108 0090)人仔

一手交一手
集體交收唔洗+車錢

一手交一手

現貨圖

延伸閱讀:電話   寵物   攝影   韓國   會考   動畫   設計   相機   bu   baby   

頂部
尊貴會員
精華 0| 積分 9098| 帖子 9068| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-2-14| 狀態 離線
[把我隱藏]
9月份訂單

★3男id;ellen_xd
★電話(必留);6770XXXX
★要咩;防水相機x1+菲林x3
★面交地點;馬鞍山馬鐵站
★唔好棄單啊;ok

★3男id; maggiechow214
★電話(必留); 6358XXXX
★要咩; 2格LOMO相機
★面交地點; 美孚西鐵站
★唔好棄單啊; 一定唔會棄單

★3男id;yuentsz.xd
★電話(必留);6681XXXX
★要咩;兩格相機(白粉紅色)+菲林$92個個
★面交地點;觀塘
★唔好棄單啊;知道

★3男id;iamsupert0ng
★電話(必留);9438XXXX
★要咩;Lomo兩格機(最好就白底粉紅,冇就要白底款)+菲林1個
★面交地點;藍田
★唔好棄單啊;一定唔會.
★★★★★★★★★★★★★ [/quote]

★3男id;hell0;]
★電話(必留);9574xxxx / 9574xxxx
★要咩;lomo2格[白色粉紅色夥個]  LOMO膠卷彩色x2 黑白x1
★面交地點;fanling kcr
★唔好棄單啊;0k0k

★6849xxxx
★大學kcr
★防水相機 + 菲林1個

★6233xxxx
★大圍kcr
★2格白粉紅

★3男id;冰儿`
★電話(必留);6427xxxx
★要咩;防水相機x2(粉藍色)(粉紅色)+菲林x5+菲林x3`
★面交地點;大圍
★唔好棄單啊;哦`

★3男id; sue-v3v
★電話(必留); 6905xxxx
★要咩; 兩格相機(白粉紅) + 防水相機(粉紅)+菲林x3
★面交地點;   沙田圍(馬鐵站)
★唔好棄單啊;絕不棄單
★ ***1.可以幫我計幾錢-3-""
★ ***2. 星期6 下午1:00正ok嗎?

★3男id;.3海綿儿
★電話(必留);6698xxxx
★要咩;防水相機x1 (最好白厎) + LOMO膠卷x1
★面交地點;大埔or太和
★唔好棄單啊;ok
$77 ok?
明早交收ok?

★3男id;troy_man
★電話(必留);9606xxxx
★要咩;2格LOMO相機   ; 菲林x2
★面交地點;Fanling KCR
★唔好棄單啊; 唔會

★3男id;jzz
★電話(必留);6850xxxx
★要咩;2格白粉紅x2,防水粉紅x2  菲林x4
★面交地點;美孚
★唔好棄單啊;

★3男id;小企鵝
★電話(必留);6439xxxx
★要咩;白底橙,2格LOMO相機
★面交地點;9龍塘
★唔好棄單啊;OK

★3男id;tinky:)
★電話(必留);9656xxxx
★要咩;兩格機+菲林x)
★面交地點;藍田
★唔好棄單啊;okay,

★3男id; YIN`XD
★電話(必留); 6606XXXX (3台)
★要咩; 菲林x3; 2格(白底紅色)
★面交地點; 大圍
★唔好棄單啊; kk!

★3男id; 牙晴xd
★電話(必留); 9430xxxx
★要咩;  2格LOMO相機1部  +  買四送一  $92有五筒菲林(平均$18@1)
★面交地點; 大水坑 馬鐵站 $+3
★唔好棄單啊; no problem

★3男id;anna0617
★電話(必留);6598xxxx
★要咩;HOLGA110
★面交地點;粉嶺-星期6-1點半0k?
★唔好棄單啊;當然.V.

★3男id; vanessa115
★電話(必留); 6051xxxx
★要咩; 兩格lomo , 防水相機 , 富士FUJIFILM 135 100度負片$60@3
★面交地點;  油麻地 mtr / 潮特
★唔好棄單啊; 0k ;]

★^,^★★★★★★★★★★★★
★3男id;JasmineJas
★電話(必留);93302228
★要咩;PINK防水相機X1+菲林X3=$55+$60=$115
★面交地點;彩虹
★唔好棄單啊;一定唔會的

★3男id;m0m0_
★電話(必留);5107xxxx(人仔)可msg我
★要咩;2格相機
★面交地點;朗屏西鐵得唔得?
★唔好棄單啊;ok
可唔可以盡快交收?

★3男id;ahy''MI
★電話(必留);5139XXXX
★要咩;Lomo兩格機  {最好就白底+菲林X1
★面交地點;大埔KCR
★唔好棄單啊;0k.

★3男id;          -小新;]
★電話(必留);   6221XXXX (3台)
★要咩;           2格  (白紅) + 1菲林
★面交地點;     黃大仙
★唔好棄單啊;  OKOK

★3男id;norikalove
★電話(必留);6126xxxx
★要咩;兩格相機x1.(白底粉紅色)仲知要白底.防水相機.x1(粉紅色)+菲琳x1
★面交地點;調景嶺
★唔好棄單啊;0k

★3男id;柒小醉
★電話(必留);6972XXXX
★要咩;防水相機(藍色) x1 + 兩格相機(黑橙色) x1 + 菲林 $60@3
★面交地點;馬鞍山
★唔好棄單啊;當然~

★3男id;babimei(3
★電話(必留);
★要咩;防水相機. (1定要粉紅色please v____v)!`  + 菲林x3  =$115
★面交地點;旺角.
★唔好棄單啊;得拉;

★^,^★★★★★★★★★★★★
★3男id;小`怡
★電話(必留); 6740xxxx
★要咩; 相機{粉藍}
★面交地點; 美孚
★唔好棄單啊; 嗯

10月份訂單
★3男id;小T(XD
★電話(必留);6741xxxx
★要咩;防水相機x1 要藍色:)冇就要青/粉色  , +菲林1個
★面交地點;kwun tong
★唔好棄單啊;ok

延伸閱讀:電話   彩虹   相機   kcr   love   mtr   o2   

頂部

尊貴會員
[把我隱藏]
up

頂部
尊貴會員
UP

頂部
尊貴會員
up

頂部

尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部
尊貴會員
up

頂部